Marketing Business tilbyder et bredt spektrum af løsninger, der kan hjælpe din virksomhed med at forbedre og optimere deres markedsføringsstrategi.
Marketing Business tilbyder en helhedsorienteret markedsføringsplan, der hjælper din virksomhed med at nå ud til de rigtige målgrupper og skabe mere kendskab til virksomheden.
Marketing Business arbejder tæt sammen med din virksomhed for at skabe et skræddersyet markedsføringsprogram, der passer til netop jeres behov. Marketing Business hjælper dig med at identificere de bedste markedsføringskanaler, såsom sociale medier, online annoncering og søgemaskineoptimering. Og tilbyder også kompetent rådgivning omkring strategisk tænkning, kreativt design og strategisk analyse, som kan hjælpe din virksomhed.

Marketing Business ejes af Susanne Bøg. Susanne har over 25 års erfaring indenfor salg, markedsføring og online markedsføring til erhvervsvirksomheder – både fra mindre virksomheder til de helt store erhvervsvirksomheder. Kombinationen af salg og markedsføring giver en helt særlig forståelse overfor din virksomhed og hvordan tingene foregår i den virkelige verden.

Susanne er nordjyde og går ind for at I får synlighed for jeres markedsføringskroner og at vores samarbejde bygger på tillid, ærlighed og gensidig respekt.

Hvad enten din virksomhed mangler en fuld markedsføringsløsning også online eller om I ønsker hjælp til at få andres øjne til at finde nye muligheder, fotografering i forbindelse med branding eller i bund og grund har brug for grafiske løsninger, webdesign løsninger eller hjælp til at lærer det selv, så er MARKETING BUSINESS den samarbejdspartner I kan kontakte.